Det enkla sättet att göra din egen bok

Har du precis skrivit färdigt en riktigt bra historia? Kanske är det en samling med noveller inom en spännande genre som du väldigt gärna vill ge ut? Kort och gott så är det enkelt – gör din egen bok! Men hur gör man en bok egentligen? Det är kanske en fråga som du inte tänkt alltför mycket på, men faktum är att det är faktiskt en väldigt lång process som ingår när du vill gör din egen bok. Till en början så måste förstås det som ska bli bokens innehåll skrivas. Det har du kanske ordnat vid det här laget redan, men om inte så är det i alla fall det som först och främst måste göras. Därefter så kan du sätta igång den process som kan kallas gör din egen bok.

Alla har förstås inte utgivare och förlag bakom sig när de skriver böcker, men å andra sidan så finns det mängder med förlag och utgivare på nätet som kan hjälpa dig i utbyte mot betalning, och beroende på hur mycket det är du vill trycka upp och hur mycket hjälp det är du vill ha så kommer det att kosta dig olika.

Låt Vulkan hjälpa dig
Det vi rekommenderar dig att du sätter igång med är att helt enkelt ta kontakt med Vulkan som sätter dig som författare i det första rummet. Hos Vulkan så får du hjälp med så mycket eller så lite som du vill vad gällande din bok. Mejla ditt manus till dem och därefter så kan du få all den handledning du behöver när det kommer till tillexempel marknadsföring, distribution, tryck och en hel del andra saker som kommer att ingå för dig när du vill komma igång med att göra din egen bok. Oavsett vad så kommer Vulkan att vara där för att hjälpa dig – alla steg i processen!