Lyx med fin-shampoo

Vardagslyx betyder olika saker för oss alla. För rika personer kan det vara vardagslyx att ta sitt eget plan för att luncha i Paris, medan för oss vanliga människor så kan oxfilé eller ett dyrt shampoo vara lyx. På sidor som exempelvis http://www.warehouse.no kan man få ett och annat tips på lite olika grejer man kan kolla efter om man vill vardagslyxa lite i duschen och ta hand om sitt hår lite extra mycket någon dag.

Inpackning/Mask
Det är tydligen viktigt att göra inpackning/mask typ en gång i veckan. Jag har trott att det bara var tomma ord för att frisörer skulle öka försäljningen av varor, men har upptäckt att det verkligen gör gott för håret. Jag gillar inte olja i håret för jag tycker inte om när det blir för mjukt och lent och blankt, utan jag föredrar lite mer strävt hår. Men efter inpackning/mask får jag stå ut med mjukt hår. Men det är helt okej, för jag känner hur mycket starkare håret blir av det. Jag har en från Maria Nila nu som man ska använda efter balsam, och det är första gången jag använt både balsam och inpackning/mask tillsammans, men det funkar bra. Det är det rosa Maria Nila, och det luktar jättegott plus det är bra för håret så det rekommenderar jag verkligen!

Ingredienser
Nuförtiden finns det många som är noga med vad de stoppar i sina produkter jämfört med tidigare då lite vad som helst var tillåtet som ingrediens.